ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κραυγή απόγνωσης από 13χρονη – Την κακοποιούσε ο πατέρας της!

 

Έναν εφιάλτη στα χέρια του ίδιου της του πατέρα ζούσε ένα κορίτσι, 13 μόλις ετών, που σε μια κίνηση απόγνωσης σχεδίαζε να φύγει από το σπίτι της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όταν χρήστης του διαδικτύου τους ενημέρωσε μέσω του συστήματος «CYBER ALERT» ότι σε συνομιλία που είχε με την ανήλικη, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, της αποκάλυψε τα όσα εφιαλτικά ζούσε και τις προθέσεις.

Άμεσα ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου μένει η ανήλικη, εντοπίστηκε το κορίτσι και διασφαλίστηκε η σωματική της ακεραιότητα.

Στη συνέχεια, και μετά από έρευνα και ταυτοποίηση των στοιχείων, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 41χρονος πατέρας της 13χρονης στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για ανάλογα περιστατικά, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
· Τηλεφωνικά: 111 88
· Στέλνοντας e-mail στο [email protected]
· Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smartphones), με λειτουργικό σύστημα ios-android: CYBERKID

πηγη http://blog.focuswebtv.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button