ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμβαίνει τώρα: Σοκ σε σχολή στη Νίκαια: 20χρονη μαχαίρωσε τρεις συμφοιτητές της

 

Μαθήτρια σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις συμμαθητές της στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στην Πέτρου Ράλλη, στου Ρέντη.

Η μαθήτρια είναι ηλικίας 22 ετών και επιτέθηκε σε τρεις συμμαθήτριές της, δύο αλλοδαπές και μία Ελληνίδα, ηλικίας 20 και 21 ετών. Αμέσως έφτασε στη σχολή κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ και οι τρεις μαθήτριες αρνήθηκαν να διακομησθούν σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 22χρονη επιτέθηκε στα κορίτσια μέσα στην αίθουσα διδασκαλείας, την ώρα του μαθήματος στη νοσηλευτική σχολή όπου σπουδάζουν.

Αμέσως επικράτησε πανικός, όμως οι καθηγητές και άλλοι μαθητές που κινητοποιήθηκαν αστραπιαία, την αφόπλισαν και την απομόνωσαν, καλώντας ταυτόχρονα την αστυνομία.

Η 22χρονη συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Ρέντη, όπου προσπαθεί να εξηγήσει τι την οδήγησε στην πράξη αυτή.

πηγη magdasblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button