ΔΙΑΦΟΡΑ

Μάνος Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: “Ανατριχιαστικό το σχόλιο της Εισαγγελέως”

Την ενοχή της μητέρας από την Πάτρα πρότεινε ο Εισαγγελέας μετά από αγόρευση 12 ωρών. Όσα λέει ο δικηγόρος του πατέρα της Τζωρτζίνας.

Την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, ύστερα από μία μαραθώνια, εμπεριστατωμένη και στοιχειοθετημένη αγόρευση.

Η 35χρονη κατηγορουμένη, εξοργισμένη ζήτησε να αποχωρήσει από τη δικαστική αίθουσα, όταν άκουσε την πρόταση της Ευαγγελίας Σπυριδωνίδου για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της και μάλιστα ακούστηκε να λέει αντε γα@@ πριν βγει από την αίθουσα.

Ο συνήγορος του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνου Δασκαλάκη, κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα μετά την πρόταση της εισαγγελέως

“Στην ουσία η Εισαγγελέας μέσα στις περίπου 10 ώρες που αγόρευε, έχει σχολιάσει όλες τις καταθέσεις, όλους τους φακέλους και δεδομένου του υλικού, θεωρούσαμε ότι αυτό τελικά έπρεπε να προτείνει στο δικαστήριο, αυτό πρότεινε το οποίο μάλιστα εξήγησε στον απόλυτο βαθμό” είπε αρχικά ο κ. Γεωργακόπουλος στον Alpha.

Όσο για το σχόλιο της εισαγγελέως “ότι η ατυχία αυτού του παιδιού ήταν που έχει μητέρα την κατηγορουμένη”, ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη σημείωσε: “Κάνει κάποιον να ανατριχιάζει το άκουσμα αυτής της φράσης”.

Το διαβάσαμε εδώ thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button