ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μαμά κοιμήσου γιατί θα αργήσω» – Τα τελευταία λόγια του 20χρονου Τάσου

Η μητέρα του όμως δεν κοιμήθηκε εκείνο το βράδυ…

Με κομμένη την ανάσα γονείς και συγγενείς αγνοουμένων περιμένουν να μάθουν που βρίσκονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα τα οποία δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί τους μετά από το τρομερό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όσο οι ώρες περνούν, όλο και σβήνουν οι ελπίδες ότι θα εντοπιστούν ζωντανοί οι αγνοούμενοι, την ώρα μάλιστα που επικρατεί μεγάλη σύγχυση για τον πραγματικό αριθμό.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί, βρίσκεται και ο 20χρονος Αναστάσιος Κουτσόπουλος, ο οποίος επιβιβάστηκε στο τρένο, στην Καρδίτσα, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο φοιτητής Γεωπονικής μίλησε με τη μητέρα του λίγες ώρες αφότου είχε μπει στο τρένο. Στις 22:50, μόλις λίγα λεπτά προτού συγκρουστούν οι δύο αμαξοστοιχίες, ο 20χρονος μίλησε στο τηλέφωνο με τη μητέρα του. Σύμφωνα με το Star, το παλικάρι είδε ότι υπήρχε καθυστέρηση και φέρεται να είπε στη μητέρα του «μαμά κοιμήσου γιατί θα αργήσω».

Έκκληση από τη σύντροφό του
Μια ώρα μετά, η μητέρα του που δεν είχε κοιμηθεί, είδε το τρομερό δυστύχημα στις ειδήσεις και άρχισε να καλεί το παιδί της, όμως δεν κατάφερε ποτέ να επικοινωνήσει μαζί του. Παράλληλα, η σύντροφός του, Μαριέττα Αλεξανδρή, μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει.

«Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε νέα του. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι» είπε η νεαρή γυναίκα φανερά συντετριμμένη και συμπλήρωσε: «Έχουμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχουμε βρει. Ψάξαμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στους επιβάτες που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία».

Όπως εξήγησε, η ίδια είχε μιλήσει μαζί του περίπου μια ώρα πριν το δυστύχημα, όταν, δηλαδή, είχε επιβιβαστεί στο τρένο. «Δεν μου είχε μεταφέρει ότι κάτι τον ανησυχεί. Ήξερα ότι είχε πάρα πολύ κόσμο και ότι καθόταν κάπου ανάμεσα στο δεύτερο και στο τρίτο βαγόνι» πρόσθεσε η κοπέλα σύμφωνα με την οποία οι γονείς του συντρόφου της βρίσκονται ήδη στη Λάρισα

πηγη topneagr.fbe.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button