ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ξέρω ότι το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί»: «Ράγισε» καρδιές ο πατέρας της αγνοούμενης Ελπίδας στα Τέμπη

«Ραγίζει καρδιές» ο πατέρας της αγνοούμενης Ελπίδας από την Αταλάντη. Ο Χρήστος Χούπας, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, εξομολογείται πως δεν πιστεύει πλέον ότι το παιδί του ζει, παρά το γεγονός ότι τα υπόλοιπα παιδιά του ψάχνουν με αγωνία στα νοσοκομεία που έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες, μήπως και καταφέρουν να την εντοπίσουν.

Πατέρας αγνοούμενης Ελπίδας από την Αταλάντη: «Ένα πικρό ποτήρι πίνω»
«Ένα πικρό ποτήρι πίνω, όπως και τόσοι άλλοι που βλέπετε…», λέει αρχικά για να προσθέσει: «όσοι έχουν ταυτοποιηθεί, θα πάρει ο καθένας το δικό του άτομο στο κουτί, διότι επιζών δεν υπάρχει πια.

Τα αγόρια δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει. Ακόμα ψάχνουν σε νοσοκομεία, μήπως είναι παραπεταμένη, μήπως ζει… εγώ όμως ξέρω, ότι το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…», λέει ο πατέρας της Ελπίδας.

Πατέρας αγνοούμενης Ελπίδας από την Αταλάντη: «Είχαν έρθει στην Αταλάντη για Απόκριες»
Η Ελπίδα, που σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη, είχε κατέβει στην Αθήνα μαζί με την κολλητή της, γιατί ένας φίλος τους έφευγε για τον στρατό «και πήγαν να τον δουν, να τον γλεντήσουν, να τον χαρούν και θα επέστρεφαν». Η 28χρονη αγνοείται, ενώ η φίλη της νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι δύο γιοι του, είναι επίσης φοιτητές στη Θεσσαλονίκη. «Είχαν έρθει στην Αταλάντη για Απόκριες. Ευτυχώς δεν ήταν μαζί, αλλά και πάλι η οικογένεια κουτσουρεύτηκε. Θα μείνει ένα πιάτο άδειο στο τραπέζι…», λέει ο πατέρας.

Τραγωδία Τέμπη – Δείτε το βίντεο με όσα λέει ο τραγικός πατέρας:

 

πηγη topneagr.fbe.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button