ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μετά από 13 χρόνια ξανά»: Τρισευτυχισμένη η Ελεονώρα Μελέτη, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μία ανάρτηση

«Μετά από 13 χρόνια ξανά»: Τρισευτυχισμένη η Ελεονώρα Μελέτη, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μία ανάρτηση

Ελεονώρα Μελέτη: Μεγάλες αλλαγές για την εκπομπή της από την νέα τηλεοπτική σεζόν

Ανάμεσα στις τηλεοπτικές μεταγραφές που ξεχώρισαν φέτος, ήταν αυτή του Στέφανου Κωνσταντινίδη ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή «Super Κατερίνα» τον δημοσιογράφο θα τον απολαμβάνουμε κάθε πρωί στο πάνελ του «Mega Καλημέρα».

«Φεύγει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και πάει στην Ελεονώρα. Είναι κι αυτό μία είδηση που μαθαίνω. Στην Ελεονώρα του χρόνου έχει κλείσει η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μαθαίνω, μπορεί να κάνω και λάθος» είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτές τις ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης κάνουν μαζί διακοπές και απολαμβάνουν τις χαλαρές μέρες του 15Αυγουστου λίγο πριν καλημερίσουν τους τηλεθεατές από το πλατό της εκπομπής τους στο Mega.

Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για την νέα συνεργασία με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Μάλιστα, το μεσημέρι της Δευτέρας 14/8 ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δημοσίευσε ένα βίντεο με την Ελεονώρα Μελέτη από την παραλία όπου χαλαρώνουν μέσα και έξω από την θάλασσα ενώ έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του: «Μετά από 13 χρόνια, ξανά στις ίδιες θάλασσες και περιμένουμε να πιάσουμε τον καλό αέρα»

 

Πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button