ΔΙΑΦΟΡΑ

Με τα σκυλιά στην αγκαλιά τους τρέχουν να σωθούν κάτοικοι στο Μενίδι

Η αναζωπύρωση της φωτιάς που βρίσκεται εξέλιξη στην Πάρνηθα, οδήγησε στην εκκένωση 3 οικισμών στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, η Πολιτική Προστασία μέσω του 112, έστειλε μήνυμα στους κατοίκους των περιοχών Αγία Παρασκευή Μενιδίου, Καποτά και Λεφάντο εξαιτίας της πυρκαγιάς που καίει από χθες, Τρίτη 22.08.2023.

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις δίνουν τεράστια μάχη με τις φλόγες από χθες για να περιορίσουν το μεγάλο πύρινο μέτωπο που ξέσπασε στην περιοχή της Φυλής. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να μην κατευθυνθεί προς την κορυφογραμμή της Πάρνηθας η πυρκαγιά.

Συγκλονιστικά είναι τα στιγμιότυπα από τους ανθρώπους που αναγκάζονται να αφήσουν τα σπίτια τους ή αναγκάζονται να τα βλέπουν να τυλίγονται στις φλόγες.

Εικόνες από τον Άγιο Ιωάννη Ρώσο στην περιοχή που εκκενώνεται δείχνει τους πολίτες να προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται και κυρίως τα κατοικίδιά τους. Δείτε φωτογραφίες με κατοίκους της περιοχής να τρέχουν να φύγουν με τα σκυλιά τους στην αγκαλιά:

 

Ανατριχιαστική είναι και η εικόνα της γυναίκας που βλέπει το σπίτι της να καταπίνεται από τις φλόγες στην περιοχή του Μενιδιού:parnitha_fwtia

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button