ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάσκετ: Έδωσαν χαρά στα παιδιά οι παίκτες του Ολυμπιακού ! ! !(Φωτο).

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Όλιβερ Λαφαγιέτ και Βασίλης Καββαδάς επισκέφτηκαν τους μικρούς ασθενείς της παιδιατρικής κλινικής του Ιατρικού Κέντρου και μοίρασαν δώρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τέσσερις ξεχωριστούς επισκέπτες δέχθηκαν το πρωί της Τρίτης οι μικροί ασθενείς της παιδιατρικής κλινικής του Ιατρικού Κέντρου.

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Όλιβερ Λαφαγιέτ και Βασίλης Καββαδάς βρέθηκαν κοντά στα μικρά παιδιά, τους μοίρασαν δώρα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους προσπαθώντας να τους δώσουν λίγη χαρά.

Οι τέσσερις καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τη συνοδεία του ιατρικού προσωπικού, επισκέφτηκαν όλα τα δωμάτια της κλινικής και μίλησαν με όλους τους μικρούς ασθενείς ευχόμενοι τους να πάρουν γρήγορα εξιτήριο».

1381

1383

1380

1382
Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΠΗΓΗ zougla.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button