ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ιστορία της Μίλυ: Η μεταμόρφωση από ένα άρρωστο αδέσποτο σε ένα γεμάτο ζωντάνια χάσκι!

Η Μίλυ, ένα υπέροχο λευκό χάσκι, είχε αφεθεί να πεθάνει μέσα σε ένα τεράστιο σωρό από σκουπίδια. Η εγκατάλειψη και οι κακουχίες την είχαν τραυματίσει. Σε πνεύμα και σώμα.

 

1376

 

Ποιος είπε όμως πως με λίγο ενδιαφέρον και φροντίδα δεν γίνονται θαύματα;

Ένα χρόνο μετά, αφού διασώθηκε και βρήκε στέγη στο σπίτι μιας οικογένειας που την αγάπησε και την κράτησε κοντά της, η Μίλυ κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε. Είναι πλέον ευτυχής, υγιής και όλο ζωντάνια στο…νέο της σπίτι.

Η «επιστροφή» της Μίλυ, ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013 όταν ο Έλντγκαρ Χάγκαρ, από την οργάνωση Hope For Paws γνώρισε το χάσκι. Τότε ήταν ένα ακόμη εγκαταλελειμμένο σκυλί που ζούσε μέσα σε ένα τεράστιο σωρό από σκουπίδια έξω από το Λος Άντζελες.

«Όταν την εντόπισα, πραγματικά δεν πίστευα αυτό που έβλεπα», είχε αφηγηθεί ο Χάγκαρ στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post. «Αυτό το μέρος ήταν σαν να το είχε χτυπήσει τσουνάμι».

Η δε Μόλυ βρόμικη και γεμάτη μολύνσεις ήταν σοβαρά άρρωστη και απίστευτα αδύναμη. «Ήταν από τις χειρότερες περιπτώσεις που έχω δει» σχολίασε ο Χάγκαρ αναφερόμενος στην άθλια φυσική κατάσταση του ζώου.

 

1377

Αφού κατάφερε να τη βάλει στο αυτοκίνητό του, την πήγε στο νοσοκομείο όπου και ξεκίνησε η θεραπεία της με ισχυρές δόσεις φαρμάκων και κυρίως αντιβιοτικών.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που βίωσε την απόλυτη μοναξιά και εγκατάλειψη, έκανε τους πρώτους της φίλους, με πρώτο τον Φράνκι ένα άλλο σκυλί που είχε επίσης διασωθεί.

Σταδιακά, με την υπομονή και τη φροντίδα των γιατρών της, ξεκίνησε η ανάρρωση και περίπου τέσσερις μήνες μετά η Μίλυ υιοθετήθηκε από μια οικογένεια, ανέκτησε πλήρως τις δυνάμεις της και κυριολεκτικά «ζωντάνεψε».

Αυτή είναι η Μίλυ σήμερα.

1378

Η απίστευτη μεταμόρφωσή της φαίνεται και στο νέο βίντεο της οργάνωσης Hope For Paws σε συνεργασία την εταιρεία παραγωγής ΜΜΕ Wondros. Σε αυτό, ο Χάγκαρ, εμφανίζεται να την ξανασυναντά και να παίζει μαζί της στο νέο της σπίτι.

«Το να βλέπω τη Μίλυ να μεταμορφώνεται και από σκυλί που αργοπέθαινε μέσα σε ένα σωρό από σκουπίδια να ζει σε ένα όμορφο σπίτι είναι κάτι το απίστευτο για μένα» δηλώνει τώρα ο Χάγκαρ. «Για μένα, το να τη βλέπω τόσο χαρούμενη, είναι η μεγαλύτερη αποζημίωση…Κάθε μέρα είναι και πιο όμορφη».

Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο Given The Gift Of A Second Chance, Dog Left To Die In Trash Heap Gets Her Groove Back που δημοσιεύτηκε στη Huffington Post των ΗΠΑ.

 

Δειτε το βιντεο :

 

ΠΗΓΗ huffingtonpost.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button