ΔΙΑΦΟΡΑ

Μόλις μαθεύτηκε: Έρχονται 445 ευρώ στο χέρι – Μάθε αν είσαι δικαιούχος και πότε πληρώνονται

Με ανακοίνωσή του ο Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης, e-ΕΦΚΑ, γνωστοποίησε ότι την Τρίτη, 8 Αυγούστου θα καταβληθεί το Αδειοδωρόσημο σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους.

Το ποσό αυτό κατά μέσο όρο, διότι κυμαίνεται ανάλογα με τα ένσημα, κινείται στην περιοχή των 445 ευρώ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ:

«Την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 θα καταβληθεί σε 69.232 εργατοτεχνίτες οικοδόμους ποσό ύψους 30.830.757,51 ευρώ, που αφορά το Αδειοδωρόσημο Αυγούστου 2023.

Η καταβολή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τραπεζών, με πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των ασφαλισμένων.

Οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr (επιλογή-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες->Μισθωτοί->Ατομικά Στοιχεία), είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης (www.gov.gr)».

πηγη ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button