ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Τραγωδία 4χρονου κοριτσιού που το βρήκαν γυμνό και ανάσκελα

Νεκρή η 4χρονη Αγνοουμένη. Η Κατάσταση που την Βρήκαν Σοκάρει!

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Η Τραγωδία του 4χρονου κοριτσιού που το βρήκαν γυμνό και ανάσκελα

Νεκρή η 4χρονη Αγνοουμένη. Η Κατάσταση που την Βρήκαν Σοκάρει! Το άψυχο σώμα της οποία βρέθηκε σε ρυάκι έξω από το χωριό Άγρι, όπου χάθηκε τη δεύτερη μέρα της γιορτής του μπαϊραμιού, ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι του παππού της. Η μικρή Λεϊλά αφέθηκε νηστική για 8-10 μέρες και πέθανε από πείνα, σύμφωνα με ανακοίνωση μετά τη νεκροψία, ενώ τώρα αναζητούνται οι απαγωγείς της.

Συγκλονίζει την Τουρκία η αιτία του θανάτου της μικρής τετράχρονης Λεϊλά. Βρέθηκε γυμνή και ξαπλωμένη ανάσκελα

Ειδικές δυνάμεις του στρατού και εκπαιδευμένα σκυλιά έψαχναν την Λεϊλά για 18 μέρες. Τελικά τη βρήκε τυχαία ένας βοσκός να επιπλέει σε ρυάκι έξω από το χωριό. Στο ρυάκι αυτό είχαν γίνει έρευνες προηγουμένως, αλλά δεν βρέθηκε.

Η ταφή της Λεϊλά έγινε σήμερα μετά την παράδοση της τα ξημερώματα στη μητέρα και τον πατέρα της. Αυτόπτης μάρτυρες λέει ότι βρέθηκε γυμνή ανάσκελα στο ρυάκι φορώντας μόνο το μπλε κολιέ της στο λαιμό. Ο νομάρχης του Άγρι δήλωσε σήμερα ότι πέθανε από πείνα μετά από 8-10 μέρες και πως δεν υπάρχουν σημάδια κακοποιήσης. Όπως είπε, υπάρχουν υποψίες για απαγωγή.

Ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, δήλωσε ότι η Λεϊλά βρέθηκε σε σημείο, όπου έγιναν έρευνες αρκετές φορές, προσθέτοντας ότι φαίνεται ότι το πτώμα του κοριτσιού τοποθετήθηκε εκεί αργότερα.

Το άψυχο σώμα της οποία βρέθηκε σε ρυάκι έξω από το χωριό Άγρι, όπου χάθηκε τη δεύτερη μέρα της γιορτής του μπαϊραμιού, ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι του παππού της. Η μικρή Λεϊλά αφέθηκε νηστική για 8-10 μέρες και πέθανε από πείνα, σύμφωνα με ανακοίνωση μετά τη νεκροψία, ενώ τώρα αναζητούνται οι απαγωγείς της.

Ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Μαχίρ Ουνάλ, δήλωσε ότι προτεραιότητά τους είναι να φέρουν στη βουλή νέες ρυθμίσεις για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. “Να συζητήσουμε ακόμη και μέτρα απαγχονισμού και ευνουχισμού”, ανέφερε.

πηγη realfreshnews.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button