ΔΙΑΦΟΡΑ

“Να μου τον κάνεις μια αγκαλιά”: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας του Παντελίδη για τον θάνατο του Καρρά

Στη θλίψη βυθίστηκε ο χώρος της ελληνικής μουσικής από την είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Το συγκινητικό αντίο της

Με το που έγινε γνωστή είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά, τα social media πλημμύρησαν” με συγκινητικές αναρτήσεις από γνωστούς, φίλους και συνάδελφους, που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν.

Ανάμεσα σε αυτούς και η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά.

“Kαλό ταξίδι τεράστιε καλλιτέχνη. Να μου τον κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά γιατί σε αγάπησε πολύ .Το αποτύπωμα σου στο τραγούδι θα μείνει ανεξίτηλο. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ” έγραψε η Αθηνά Παντελίδου, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη με τον Βασίλη Καρρά.

Δείτε την ανάρτηση της:

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button