ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρά τρία μικρά παιδιά την ώρα που έπαιζαν στο δωμάτιό τους: Είχαν τον πιο φρικτό θάνατο – Σε σοκ οι γονείς

Στο Βιετνάμ, ένα τραγικό γεγονός προκλήθηκε από έντονες βροχοπτώσεις, κατά τις οποίες τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια κατολίσθησης, όπως ανέφεραν τα κρατικά μέσα.

Το Χρονικό της Υπόθεσης:
Η κατολίσθηση που συνέβη κοντά στο Ανόι έφερε λάσπη και βράχια που παγίδευσαν τα παιδιά μέσα σε ένα κτίριο όπου παίζαν.

Στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, ισχυρές βροχοπτώσεις με κεραυνούς και αστραπές κράτησαν περισσότερο από μία ώρα, προκαλώντας πλημμύρες και δυσκολίες στην κυκλοφορία την Κυριακή το βράδυ. Η απότομη κατολίσθηση που συνέβη στην κοινότητα Μπάι Τράι των προαστίων του Ανόι οδήγησε σε αυτή την τραγωδία.

«Τα παιδιά έπαιζαν μέσα στο κτίριο όταν σημειώθηκε το δυστύχημα», δήλωσε κάτοικος της κοινότητας στο AFP.

«Η λάσπη από τον λόφο προκάλεσε την κατάρρευση τοίχου του κτιρίου, κάτω από τον οποίο θάφτηκαν τα παιδιά», ηλικίας τριών ως πέντε ετών, διευκρίνισε η κάτοικος, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Τα Όσα Αναφέρουν τα Κρατικά Μέσα Ενημέρωσης:
Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας τοίχος μήκους 10 μέτρων κατέρρευσε λόγω του βάρους της λάσπης, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το δωμάτιο όπου έπαιζαν τα παιδιά.

Τα σωματίδια των παιδιών ανασύρθηκαν από τα ερείπια γύρω στις 23:30 τοπική ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από τα μέσα ενημέρωσης.

Επιστήμονες προειδοποιούν ότι η κλιματική αλλαγή, που επιδεινώνεται από ανθρώπινες δραστηριότητες, θα οδηγήσει σε αύξηση της συχνότητας και της έντασης των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button