ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρήτη: Ο ξαφνικός πόνος στο στήθος ήταν η αρχή του τέλους του – Τα λόγια του 39χρονου στη γυναίκα του

Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Ο άτυχος άντρας κατέρρευσε στο χωράφι που εργαζόταν…

Την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας άφησε ένας 39χρονος στο λιομάζωμα σε αγροτική τοποθεσία της Αγίας Βαρβάρας, στον δήμο Γόρτυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Ρομά, είχε παραπονεθεί νωρίς το πρωί της Δευτέρας (15-11-2021) στη σύζυγό του για μια ενόχληση στο στήθος.

Παρ’ όλα αυτά όμως, επέλεξε να πάει για δουλειά στον ελαιώνα. Λίγο μετά τις 10.00 χθες το πρωί και ενώ εργαζόταν, κατέρρευσε ξαφνικά, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ιδιοκτήτης του χωραφιού που ήταν παρών στις εργασίες μετέφερε τον 39χρονο στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν καμία συνδρομή.

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button