ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Λουκάς Νίκου

Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή στα 46 του χρόνια. Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς και φίλοι του. Βαθιά στεναχώρια για τα όσα πέρασε τον τελευταίο μήνα…

Πένθος στα Γρεβενά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Λουκάς Νίκου, ένας από τους ανθρώπους των τοπικών ΜΜΕ, με καθημερινά, σχεδόν, σχόλια μέσω Facebook για την περιοχή και όχι μόνο.

Ο εκλιπών είχε δική του ραδιοφωνική εκπομπή στο “Ράδιο Γρεβενά 101,5”, και καταγόταν από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο άτυχος δημοσιογράφος εισήχθη πριν από έναν, περίπου, μήνα στο νοσοκομείο Γρεβενών έχοντας πρόβλημα στο πόδι.

Aργότερα, υπέστη δυο εμφράγματα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου τελικά κατέληξε.

Στο μεσοδιάστημα και μετά από τα προβλήματα με την καρδιά του, ο άτυχος 46χρονος φέρεται να νόσησε και με κορονοϊό.

Νεκρός από κορονοϊό γνωστός 49χρονος προπονητής του Ελληνικού μπάσκετ!

Τον θάνατο του Χρήστου Γκότα θρηνεί το ελληνικό μπάσκετ. Ο 49χρονος προπονητής και μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Τρικάλων, πέθανε από κορονοϊό κι ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένος. Στη μνήμη του, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) προχώρησε στην αναβολή του αγώνα της ομάδας του με τους Τιτάνες Παλαμά για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η ΕΟΚ αναφέρει:

«Η οικογένεια του μπάσκετ θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός μέλους της. Ο Χρήστος Γκότας, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Τρικάλων, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του, στους ανθρώπους της ομάδας του αλλά και σε όλον τον κόσμο του μπάσκετ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Για το λόγο αυτό ο αγώνας του σωματείου με τους Τιτάνες Παλαμά που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (14/11) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών (3ος Όμιλος), αναβάλλεται.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button