ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός βρέθηκε 55χρονος γνωστός έμπορος μοτοσυκλετών – Παραπονιόταν για πόνους στο στήθος

Νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή της Νεάπολης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ένας 55χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε λίγο πριν από τις 8 από συγγενικό πρόσωπο το οποίο βρήκε τον 55χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο γιατρός του οποίου φθάνοντας στο σημείο διαπίστωσε ακαμψία καθώς ο θάνατός του είχε επέλθει κάποιες ώρες πριν. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αποχώρησε και κατόπιν το πτώμα του άνδρα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Νίκο Πολύζο ο οποίος ήταν γνωστός και δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο μοτοσυκλετών στο Βόλο επί πολλές δεκαετίες. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες ο 55χρονος παραπονούνταν στη σύζυγό του για πόνους στο στήθος και την πλάτη, κάτι που πιθανόν να προκάλεσε τον θάνατό του. ΠΗΓΗ : magnesianews.gr

Πένθος και πάλι για την Άντζελα Γκερέκου: “Ο φίλος σου που λάτρευες σε περιμένει…”

Συγκεκριμένα μια κοινή φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο, την κόρη τους και τον επί χρόνια επιστήθιο φίλο τους, Στέφανο, και τον αποχαιρέτησε δημόσια.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου:

“Ο Στέφανος ήταν μέλος της οικογένειας μας! Ανιδιοτελής φίλος, πιστός, δοτικός, σπάνιος, γεμάτος αγάπη για όλους μας. Για 25 ολόκληρα χρόνια πάντα δίπλα μας και στα όμορφα κ στα δύσκολα. Είμαστε ευλογημένοι που τον είχαμε στην ζωή μας. Τώρα πρέπει να τον αποχαιρετήσουμε έτσι ξαφνικά που έφυγε και πονάμε όπως σε κάθε απώλεια αγαπημένων μας! Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην οικογένεια μας! Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας! Θα σ αγαπάμε πάντα! Ο φίλος σου που λάτρευες σε περιμένει….”.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button