ΔΙΑΦΟΡΑ

Ούτε ένα ..ούτε δύο, ούτε τρία … δείτε πόσα παιδιά έκανε γυναίκα στη Νότια Αφρική

Γυναίκα: Παρότι, ο υπέρηχος στον οποίο είχε υποβληθεί είχε δείξει πως κυοφορούσε οκτώ έμβρυα, η γέννα αποδείχθηκε μια…έκπληξη για την Gosiame Thamara Sithole και τομ σύζυγό της καθώς υποδέχτηκαν δύο ακόμα μωρά.

Ο υπέρηχος εγκυμοσύνης μιας γυναίκας από τη Νότιο Αφρική, της Gosiame Thamara Sithole, είχε μια «μικρή» παρέκκλιση από τη πραγματικότητα: είχε δείξει οκτώ έμβρυα, αλλά στον τοκετό η Gosiame και ο σύζυγός της υποδέχτηκαν, έκπληκτοι, δύο ακόμα μωρά «μπόνους». Συνολικά λοιπόν η γυναίκα γέννησε δεκάδυμα, διεκδικώντας τώρα μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

«Είναι επτά αγόρια και τρία κορίτσια. Είμαι ευτυχισμένος και συγκινημένος. Δυσκολεύομαι να μιλήσω» σχολίασε ο πολύτεκνος πλέον πατέρας, Teboho Tsotetsi, μετά τον τοκετό. Εντυπωσιακός ήταν και ο τρόπος της γέννησης των δέκα μωρών αφού, σύμφωνα με ένα μέλος της οικογένειας που κράτησε την ανωνυμία του, τα πέντε γεννήθηκαν φυσιολογικά και τα υπόλοιπα πέντε με καισαρική τομή.

Εντυπωσιακός ήταν και ο τρόπος της γέννησης των δέκα μωρών αφού, σύμφωνα με ένα μέλος της οικογένειας που κράτησε την ανωνυμία του, τα πέντε γεννήθηκαν φυσιολογικά και τα υπόλοιπα πέντε με καισαρική τομή. Πριν από περίπου έναν μήνα μια άλλη γυναίκα, η Halima Cissé από το Μαλί, είχε σημειώσει το δικό της ρεκόρ γεννώντας εννέα μωρά σε κλινική του Μαρόλο, Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όλα είναι υγιή.

Οι πολλαπλές κυήσεις, που περιλαμβάνουν πάνω από τρίδυμα, είναι σπάνιες και συχνά αποτέλεσμα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Αλλά στην περίπτωση της γυναίκας από τη Νότιο Αφρική, όπως ισχυρίστηκε το ζευγάρι, η σύλληψη έγινε με φυσικό τρόπο.

Δείτε ένα βίντεο για πολύδυμες κυήσεις που σπάνε όλα τα ρεκόρ:

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button