ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη για τον ηθοποιό Παύλο Ορκόπουλο

Δεύτερο χτύπημα της μοίρας για τον Παύλο Ορκόπουλο μέσα σε λίγους μήνες κι άλλος θάνατος στην οικογένειά του

Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Ορκόπουλο -Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του .Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Ορκόπουλο. Ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος συμμετέχει στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» βιώνει βαρύ πένθος, καθώς έφυγε από τη ζωή η αδελφή του, Νίκη.

Σύμφωνα με το korinthosnews η οικογένεια του ηθοποιού δεν μπορεί να πιστέψει το νέο χτύπημα της μοίρας καθώς τον περασμένο Μάρτιο πέθανε ο αδερφός του Γιάννης.

Ο ηθοποιός μπορεί να βιώνει την επιτυχία όμως το τελευταίο διάστημα δεν είναι εύκολο για τον ίδιο. Μετά το θάνατο του αδερφού του από κορωνοϊό τώρα «αποχαιρετάει» και την αδερφή του, Νίκη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος με το ΚΚΕ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, στον Νότιο Τομέα Αθηνών, θρηνεί την απώλεια της αδελφής του.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον ηθοποιό Παύλο Ορκόπουλο και την οικογένειά του για την απώλεια της αδελφής του».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button