ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο γιος μου είπε ότι η σύντροφός μου, με έκλεψε και τη χώρισα. Μετά από ένα χρόνο έμαθα την αλήθεια…

Καλησπέρα. Είμαι χωρισμένος και έχω ένα γιο 15 χρονών.

Μέχρι πριν ένα χρόνο είχα μια σχέση πολύ όμορφη για δύο χρόνια με μια κοπέλα που σκόπευα να τη ζητήσω σε γάμο. Είχε γνωρίσει το παιδί μου που δεν την έβλεπε με καλό μάτι αλλά πίστευα ότι με τον καιρό θα την συμπαθούσε.

Ο λόγος που δεν την ήθελε δεν ήταν επειδή του έκανε κάτι αλλά επειδή η μητέρα του, όποια σχέσ και αν έκανα, την κατηγορούε στο παιδί και του έκανε πλύση εγκεφάλου να μην δέχεται καμία δίπλα μου.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν είπα στο παιδί πως θα ζητήσω σε γάμο την Α. Μερικές μέρες μετά άρχισαν να χάνονται χρήματα από τις τσέπες το πορτοφόλι μου, το σπίτι. Μικρά ποσά στην αρχή και μετά πιο μεγάλα. Προσπαθούσα να καταλάβω τί γίνεται μέχρι που κάποια μέρα που είχα το παιδί για Σαββατοκύριακο, ήρθε και μου είπε πως είδε την Α. να βάζει χέρι στο παντελόνι μου και να παίρνει χρήματα και αν δεν τον πιστεύω να πάω να της ανοίξω το πορτοφόλι.

Η Α. κοιμόταν και δεν ξέρω γιατί, αντί να το συζητήσω μαζί της και να της το πω, ο μικρός ήταν τόσο πειστικός, που πήγα και άνοιξα μόνος μου το πορτοφόλι της και τα βρήκα μέσα. Έγινε χαμός, την ξυπνησα και τσακωθήκαμε άσχημα. Πάνω στον καυγά, άφησε τη βέρα της και έφυγε. Την επόμενη μέρα ήρθαν οι γονείς της και πήραν τα πράγματά της. Ανταλλάξαμε τόσο βαριά λόγια που από τότε δεν ξαναμιλήσαμε.

Πέρασε έτσι ένας χρόνος. Εγώ δεν μπορούσα να την ξεχάσω, την παρακολουθούσα στα σόσιαλ και έκλαιγε η ψυχή μου. Ώσπου ένα χρόνο μετά, συγκεκριμένα πριν μια βδομάδα, ήρθε ο γιος μου και μου είπε πως έκανε κάτι κακό και πως εκείνος ειχε βάλει τα λεφτά στο πορτοφόλι της κοπέλας για να μην την παντρευτώ, επειδη του το είχε ζητήσει η μητέρα του με αντάλλαγμα κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι το οποίο-ειρωνία-το πήρε με τα λεφτά που έκλεβε πριν ενοχοποιήσει την κοπέλα μου.

Έγινα τρελλός! Άρχισα να σπάω τα πάντα μέσα στο σπίτι. Πήγα στο σπίτι της πρώην γυναίκας μου και έκανα τεράστια φασαρία. Ήπια και έφτασα στο σπίτι της κοπέλας. Κοίταξα επάνω, είδα φως αλλά δεν τόλμησα να της χτυπήσω. Ξέρω πως τώρα είναι με άλλον αρραβωνιασμένη και ετοιμάζεται για γάμο. Αλλά εγώ θέλω να της ζητήσω τουλάχιστον μια συγγνώμη.

Να το κάνω; Να της ζητήσω να αφήσει τον άλλον και να γυρίσει σ εμένα; Πώς θα την κάνω να με συγχωρέσει και να είμαστε ξανά μαζί;

Τα έχω κάνει χάλια!

Φίλιππος

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button