ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έζησε το «θαύμα» on camera: «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»

Το… θαύμα που έζησε on camera o Νίκος Οικονομόπουλος, παρακολουθήσαμε το πρωί της Πέμπτης σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος δεν έχει κρύψει την πίστη του στον Θεό και ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει γι’ αυτήν, στο ντοκιμαντέρ του που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+, βρέθηκε σε εκκλησία και έζησε το θαύμα, όταν μία εικόνα πλημμύρισε με μύρο.

«Έκανε το θαύμα της»

«Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος» εξομολογείται μπροστά στον πατέρα Χριστόδουλο ο τραγουδιστής.

«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί και μιλάμε και γι’ αυτό το θέμα είναι ότι θέλω να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει. Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι ‘εντάξει, δεν έχει λογική’, όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται» ακούγεται να λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος σε μετέπειτα δηλώσεις του.

«Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button