ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε γνωστός δημοσιογράφος «Αντριάνα, πεθαίνω…», οι τελευταίες λέξεις του

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η θλιβερή είδηση θανάτου του δημοσιογράφου, Παναγιώτη Τζένου από ανακοπή καρδιάς στην Πάτρα.

«Αντριάνα, πεθαίνω…». Αυτές τις δύο λέξεις πρόλαβε να πει πριν ξεψυχήσει ο 46χρονος αχαιός δημοσιογράφος, Παναγιώτης Τζένος, γενικός διευθυντής του Ομίλου «Παραπολιτικά» και αδελφικός φίλος του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως και του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.

Σύμφωνα με το pelop.gr αυτές τις δύο λέξεις πρόλαβε να πει πριν ξεψυχήσει ο 46χρονος αχαιός δημοσιογράφος, Παναγιώτης Τζένος, γενικός διευθυντής του Ομίλου «Παραπολιτικά» και αδελφικός φίλος του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως και του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.

Λίγα λεπτά μετά τις 8, προχθές το βράδυ, μια θανάσιμη ανατροπή έπληξε το τριήμερο της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου στην Πάτρα. Είχε έλθει με τη σύζυγό του, Αντριάνα Ζακαρέλη (αντιδήμαρχο Πειραιά και δημοσιογράφο) και το παιδί τους, Γιάννη, για ένα τριήμερο ξεκούρασης, που την προηγούμενη μέρα είχε γιορτινά χαρακτηριστικά, καθώς είχαν την ονομαστική τους εορτή ο πατέρας του και ο γιος του.

Η είδηση θανάτου 

Πρώτος ενημερώθηκε για την απώλειά του ο επιστήθιος φίλος του Γιάννης Κουρτάκης, που έμεινε αποσβολωμένος, καθώς άκουγε το θλιβερό μαντάτο από τα χείλη του πρώην βουλευτή Αχαΐας, Νίκου Νικολόπουλου. «Εχασα τον δεύτερο αδελφό μου» ανάρτησε, αργότερα, στο διαδίκτυο ο κ. Κουρτάκης, αφού το 1997 είχε βιώσει την απώλεια του βιολογικού του αδελφού.

Σχεδόν ταυτόχρονα, το θλιβερό μαντάτο έφθανε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και σ’ όλα τα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία της Αθήνας και της χώρας, ξαφνιάζοντας και προκαλώντας έντονη θλίψη.

Στον Ομιλο Μαρινάκη και στην οικογένεια των «Παραπολιτικών» η θλίψη κυριαρχεί. Μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση, κατέφθασαν στην Πάτρα και βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του αδικοχαμένου Παναγιώτη, τα στελέχη του ομίλου, Γιάννης Κουρτάκης και Θανάσης Φουσκίδης, η ιδιαιτέρα του εφοπλιστή και αρκετοί δημοσιογράφοι των «Παραπολιτικών».

πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button