ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για τον Αλέξη Κούγια – «Εχασα τον αδελφό μου»

«Εχασα τον αδελφό μου» – Ο Αλέξης Κούγιας για τον θάνατου του Παναγιώτη Τζένου

«Έχασα τον αδελφό μου, έχασα τον φίλο μου, έχασα έναν υπέροχο άνθρωπο», αναφέρει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Συντετριμμένος ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας από τον θάνατου του δημοσιογράφου και διευθυντή του ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτη Τζένου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες Κυριακή 8/01/2023, ενώ βρισκόταν στην Πάτρα. Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει: «Σήμερα, είναι μαύρη ημέρα για εμένα, για τα παιδιά μου και για τους συνεργάτες μου. Έχασα τον αδελφό μου, έχασα τον φίλο μου, έχασα έναν υπέροχο άνθρωπο.

Μόνο εγώ, ο Γιάννης ο Κουρτάκης και ο Θανάσης ο Φουσκίδης, εκτός από την υπέροχη σύζυγό του και το παιδί του, νιώθουμε αυτόν τον πόνο που μπορεί να σου δώσει στην καθημερινότητά σου η απώλεια του αναντικατάστατου. Τα τελευταία 10 χρόνια εμείς οι τέσσερις είμαστε σαν μια οικογένεια. Έφυγε την καλύτερη περίοδο της ζωής του.

Έφυγε τώρα που έδρεπε τους καρπούς μιας υπεράνθρωπης προσπάθειας επιβίωσης μετά το άγριο κυνηγητό του Καμμένου, του Φιλιππάκη και όλων όσων εκρύβοντο από πίσω τους, γιατί ποτέ δεν λύγισε, ποτέ δεν φοβήθηκε την παντοδυναμία της τότε εξουσίας τους, που τον οδήγησε μέχρι και στα μπουντρούμια της Ασφάλειας Αθηνών

σ’ εκείνην τη βρώμικη σκευωρία εις βάρος του και εις βάρος του Γιάννη Κουρτάκη, όταν για να τους κλείσουν το στόμα ο Καμμένος και η γυναίκα του ενεργοποιώντας το παρακράτος της τότε εξουσίας τους, σε συνεργασία με Εισαγγελείς και επίορκους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. ,τους κατηγόρησαν ως εκβιαστές, γιατί δεν λύγισαν και αποκάλυψαν όλες τις παρανομίες ενός  παρακράτους.

Από σήμερα, ούτε η δική μου ζωή, ούτε του Γιάννη Κουρτάκη, ούτε του Θανάση Φουσκίδη θα είναι ίδια. Εύχομαι κουράγιο στην Ανδριάνα να αντιμετωπίσει το αδιανόητο και να γνωρίζει ότι όλοι εμείς, τα αδέλφια του Παναγιώτη Τζένου θα είμαστε κάθε λεπτό κοντά της και κοντά στο παιδί της για να καλύπτουμε το κάθε κενό που αφήνει ο θάνατος του Παναγιώτη».

πηγη pelop.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button