ΔΙΔΑΧΕΣ

Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας παρακάλεσε την Υπέρμαχο Στρατηγό της Ρωμιοσύνης να έχει κάτω από τη σκέπη Της το ποίμνιο του (ΦΩΤΟ)!

 

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στη Β Στάση των Χαιρετισμών, οι οποίοι τελέστηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Σίνδο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας απευθυνόμενος στο πολυπληθές εκκλησίασμα υπενθύμισε ότι η περίοδος την οποία διανύουμε σηματοδοτεί μια πορεία επιστροφής στην αγκαλιά του Θεού. Σε τούτη την πορεία νυμφαγωγός και μεσίτης στέκει η Παναγία Μητέρα μας. Με τη δική Της βοήθεια η πορεία μας καθίσταται απρόσκοπτη, ασφαλής καταυγασμένη από το δικό Της φως, καθώς Εκείνη είναι η «αυγή της μυστικής ημέρας».

Στο τέλος, σε μια συγκινητική αποστροφή προς την Υπεραγία Θεοτόκο ο Σεβασμιώτατος παρακάλεσε την Υπέρμαχο Στρατηγό της Ρωμιοσύνης να έχει κάτω από τη σκέπη Της το ποίμνιο του και να χαρίζει σε όλους και στον κάθε πιστό χωριστά το Φως, την Ελπίδα και την ανάσταση.

πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button