ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών η ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω social media.

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή μια από τις τελευταίες ηθοποιούς συνεργάτιδες του σπουδαίου Βασίλη Λογοθετίδη», έγραψε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Η Ντίνα Σταθάτου, γεννημένη το 1925, στα 98  της έφυγε στο χωριό Μακρυώτικα Πυλαρου της Κεφαλλονιάς  ενώ στην βραχύβια πορεία της στο Θέατρο δούλεψε πλάι σε σπουδαίους ηθοποιούς. Όπως και με τον Αιμίλιο Βεάκη και οι ρόλοι της στις ταινίες του Λογοθετίδη παραμένουν αξέχαστοι.

Άφησε την καριέρα της για να δημιουργήσει οικογένεια. Κοντά της ήταν ο σύλλογος Ριφόρτσο της Κεφαλλονιάς που πέρυσι την τίμησε με εκδήλωση αφιερωμένη σε αυτήν. Μας ειδοποίησε ο κύριος Ορέστης Καπάτος υπεύθυνος του Συλλόγου. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ από όλους μας», συμπλήρωσε.

Δείτε την ανάρτησή του

πηγη iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button