ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ξαφνικά ο Σάββας Αϊδινίδης: Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΣΚΑΪ

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του ΣΚΑΪ: Ο οπερατέρ Σάββας Αϊδινίδης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη.

Ο οπερατέρ Σάββας Αϊδινίδης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια του ΣΚΑΪ. Το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Πέθανε ξαφνικά ο Σάββας Αϊδινίδης

Ο Σάββας χθες, μετά τη δουλειά του, πήγε να παρακολουθήσει τον τελικό του κυπέλλου Τύπου, όπου αγωνίζονταν φίλοι και συνάδελφοι του, και μάλιστα κατέγραφε με την κάμερα του τον αγώνα. Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία στο γήπεδο και δυστυχώς τον πρόδωσε η καρδιά του.

Παθιασμένος με τη δουλειά, ευγενής, φιλότιμος και πάντα χαμογελαστός, ο Σάββας τα τελευταία χρόνια εκτός από το καθημερινό ρεπορτάζ είχε καλύψει με αποστολές τους πολέμους στην Ουκρανία και τη Γάζα.

«Όλοι οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του ΣΚΑΪ που συνεργαστήκαμε μαζί του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα δυο του παιδιά» αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού.

Το αντίο από την εκπομπή «Γεια σου»:

«Η οικογένεια του ΣΚΑΙ θέλουμε να πούμε «καλό ταξίδι» στον Σάββα Αϊδινίδη, τον οπερατέρ μας, που χθες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή. Να ξέρετε ότι είμαστε φίλοι με αυτούς τους ανθρώπους, είναι η μισή δουλειά μας… Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στα παιδιά του», είπε αρχικά ο Ισίδωρος Φίκαρης.

«Ένας πολύ καλός επαγγελματίας, πολύ φιλότιμος. Είχε καλύψει τον πόλεμο στην Ουκρανία και στο Ισραήλ. Ο Σάββας ήταν πάντα με ένα χαμόγελο, τον αγαπούσαμε πολύ. Εγώ είμαι τρία χρόνια στον ΣΚΑΙ και είχαμε κάνει πολλά θέματα μαζί. Πάντα έδινε κουράγιο στους δημοσιογράφους, δεν δημιουργούσε προβλήματα. Κρίμα, είναι άδικο πολύ!» είπε με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ Σάββας Αϊδινίδης άφησε την τελευταία του πνοή, την ώρα που κάλυπτε τον τελικό κυπέλλου για το πρωτάθλημα Τύπου στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ο Χρήστος Νικολαΐδης κάλεσε «συνδικαλιστές και εργοδοσία να θεσμοθετήσουν στη μνήμη του Σάββα υποχρεωτικές προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και εγκεφαλικά, που θερίζουν στις μέρες μας όσους εργάζονται σε στρεσογόνες ειδικότητες».

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button