ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο θρυλικός Μάικ Πάππας

Ο θρυλικός παλαιστής, Μάικ Πάππας πέθανε σε ηλικία 81 ετών στο Σπρίνγκφιλντ του Μιζούρι στις ΗΠΑ και άφησε πίσω του την κληρονομιά μίας μεγάλης καριέρας στην πάλη.

Γεννημένος ως Εμμανουήλ Σαββένας (Manoli Savvenas) στον Άγιο Ισίδωρο της Ρόδου, πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Ελλάδα, όπου ασχολήθηκε με το επάγγελμα του κοσμηματοποιού, αλλά στη συνέχεια μετακόμισε στην Αυστραλία και έγινε πυγμάχος.

Το 1967 μετακόμισε στην Αμερική, όπου άλλαξε το όνομά του σε Μάικ Πάππας, αλλά έγινε γνωστός ως “Ιπτάμενος Έλληνας” και κέρδισε φήμη και χρήματα. Ήταν μάλιστα, ο πρώτος παλαιστής τη δεκαετία του ’80, που αγωνίστηκε στο γήπεδο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν, εξασφαλίζοντας πωλήσεις εισιτηρίων της τάξεως των 94.000 ευρώ.

Αποσύρθηκε μία δεκαετία αργότερα και μετακόμισε στο Σπρίνγκφιλντ του Μιζούρι στις ΗΠΑ, όπου και άνοιξε κοσμηματοπωλείο.

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button