ΔΙΑΦΟΡΑ

Προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία . Αιτήσεις από σήμερα

Προσλήψεις Δημοτική Αστυνομία – Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, για τους κλάδους ΠΕ και ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας και το 35ο έτος, για τον κλάδο ΔΕ Δημοτικής αστυνομίας 28ο και να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,63 οι γυναίκες και 1,70 οι άνδρες Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών για να δηλώσουν οι δήμοι, επίσημα πλέον, τις μόνιμες θέσεις που επιθυμούν να καλύψουν με την προκήρυξη της Δημοτικής Αστυνομίας.

Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν αφορά τους υποψηφίους, αφορά όμως τους δήμους όλης της χώρας. Θέμα χρόνου είναι λοιπόν, η έκδοση της νέας προκήρυξης για 1.264 προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία μέσω ΑΣΕΠ. Στο ΦΕΚ καθορίζεται η διαδικασία προσλήψεων, αλλά και εν γένει η λειτουργία και οι αρμοδιότητες του θεσμού που επαναφέρει το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, για τους κλάδους ΠΕ και ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας και το 35ο έτος, για τον κλάδο ΔΕ Δημοτικής αστυνομίας 28ο και να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,63 οι γυναίκες και 1,70 οι άνδρες.

Σημειώνεται ότι μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου το υπουργείο Εσωτερικών θα κινήσει τις διαδικασίες για τις 1.264 προσλήψεις δημοτικών αστυνομικών μέσω ΑΣΕΠ. Η διαδικασία επιλογής θα γίνει εξ΄ολοκλήρου από το ΑΣΕΠ. Συμμετέχουν πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ και απόφοιτοι οποιουδήποτε τύπου Λυκείου. Γίνονται δεκτοί, όλοι οι τίτλοι σπουδών.

Η μοριοδότηση των υποψηφίων γίνεται με βάση τον βαθμό τίτλου σπουδών, την εντοπιότητα, τη γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας (εκτός εκείνης που αποτελεί απαραίτητη υπόθεση) και την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του τέκνου πολυτέκνου.

πηγη kalimera-ellada.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button