ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Μιχάλης Ανδρουλάκης

Έφυγε πριν λίγο από τη ζωή ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Ρεθύμνου Μιχάλης Ανδρουλάκης.

Ο Μιχάλης Ανδρουλάκης αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα  ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας .

Θλίψη στο Ρέθυμνο, μετά τον χαμό του αγαπητού Μιχάλη Ανδρουλάκη ο οποίος έφυγε σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών.

Ο Μιχάλης Ανδρουλάκης ήταν δημοτικός σύμβουλος και επιχειρηματίας της πόλης, γνωστός για την κοινωνική του δράση. Ήταν παντρεμένος, πατέρας πέντε παιδιών και παππούς και η απουσία του αφήνει και ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ. Όπως αναφέρει το daynight.gr, ο Μιχάλης Ανδρουλάκης ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός επιχειρηματίας και πολύ αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Η κηδεία του Μιχάλη Ανδρουλάκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

πηγη newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button