ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Νεκρός γνωστός Αθλητής στα 38 του χρόνια

Η οικογένεια των Μικτών Πολεμικών Τεχνών και όχι μόνο θρηνεί για τον χαμό του Άντονι Τζόνσον, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Σε πένθος έχει περιέλθει ο κόσμος των Μικτών Πολεμικών Τεχνών, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για τον θάνατο του Άντονι Τζόνσον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί ακόμη για την αιτία θανάτου του θηριώδη Αμερικανού μαχητή, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρή ασθένεια με την οποία έδινε μάχη εδώ και σεβαστό διάστημα.

Ο «Rumble», όπως ήταν το προσωνύμιό του, αγωνίστηκε για πολλά χρόνια υπό τη σκέπη της μεγαλύτερης οργάνωσης ΜΜΑ στον κόσμο, στο UFC, όπου έγινε γνωστός για την τρομακτική του δύναμη και την ικανότητά του να βγάζει νοκ άουτ τους αντιπάλους του με ένα μόνο χτύπημα.

Ο Τζόνσον διεκδίκησε, μάλιστα, και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στα ελαφρά βαρέα βάρη, ενώ μετείχε και σε αγώνες του Bellator MMA. Ο τελευταίος του αγώνας δόθηκε πριν από ενάμιση χρόνο, με τον εκλιπόντα να καταγράφει ρεκόρ 23 νικών (με 17 νοκ άουτ) και 6 ηττών.

πηγη fosonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button