ΔΙΑΦΟΡΑ

Προσοχή: Έίδηση για όσους έχουν λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς και δεν πρέπει να αγνοήσετε με τίποτα

Τι ανακοίνωσε η τράπεζα Πειραιώς;

Μία πολύ θετική εξέλιξη έρχεται για την τράπεζα Πειραιώς, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όπως έγινε γνωστό η τράπεζα Πειραιώς βγαίνει στις αγορές με έκδοση 10ετούς ομολόγου Tier 2 με αυτό τον τρόπο δίνει mandate σε έξι επενδυτικούς οίκους, ενώ προχωρά και σε επαναγορά του ομολόγου 400 εκατ. ευρώ με ωρίμανση τον Ιούνιο του 2029.

Η τράπεζα έδωσε εντολή σε Barclays, BNP Paribas, BofA, Goldman Sachs, Nomura και UBS, ως αναδόχους, να διοργανώσουν σειρά παρουσιάσεων σε επενδυτές, για έκδοση στο άμεσο μέλλον ομολόγου Subordinated Tier 2 10,25NC5,25 (με δυνατότητα ανάκλησης στην 5ετία, μετά το πρώτο τρίμηνο).

Ταυτόχρονα, έδωσε εντολή στις έξι επενδυτικές τράπεζες να αναλάβουν την πρόταση επαναγοράς των εκκρεμών ομολόγων από την έκδοση ύψους 400 εκατ. ευρώ με σταθερό κουπόνι 9,75%, ωρίμανση στις 26 Ιουνίου 2029 και δυνατότητα ανάκλησης στις 26 Ιουνίου 2024.

Η προθεσμία για επαναγορά των τίτλων, με μετρητά και τίμημα στο 102, είναι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button