ΔΙΑΦΟΡΑ

Προσοχή: Ξεκινά παγγερμανική ανάκληση λουκάνικων Bratwurst

Μια εταιρεία έχει ξεκινήσει μια παγγερμανική ανάκληση bratwurst επειδή ορισμένα προϊόντα περιέχουν ένα συστατικό που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένα άτομα. Μάθετε ποια προϊόντα επηρεάζονται…

Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τη Νυρεμβέργη χωρίς bratwurst! Ωστόσο, οι καταναλωτές θα πρέπει τώρα να είναι προσεκτικοί με ένα προϊόν.

Και αυτό διότι ο κατασκευαστής Josef Maier GmbH ανακαλεί bratwurst.

Όπως εξηγεί η εταιρεία σε δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε στη διαδικτυακή πύλη “lebensmittelwarnung.de”, μεταξύ άλλων, υπάρχει κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης με ορισμένες παρτίδες του προϊόντος “Wildschweinbratwurst, gebrüht tiefgefroren 400g”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ιδίως τα άτομα με αλλεργία ή δυσανεξία στη μουστάρδα θα πρέπει να απέχουν από την κατανάλωση του προϊόντος, καθώς η μουστάρδα προστέθηκε κατά λάθος στο μείγμα μπαχαρικών που χρησιμοποιήθηκε κατά την παραγωγή.

Αυτό δεν είχε σημειωθεί στον κατάλογο των συστατικών. Το προϊόν είναι ασφαλές για τα άτομα που δεν είναι αλλεργικά στη μουστάρδα.

Αρκετές παρτίδες επηρεάζονται

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα προϊόντα πωλούνταν σε σούπερ μάρκετ και εκπτωτικά καταστήματα σε όλη τη Γερμανία.

Από την ανάκληση επηρεάζονται συνολικά 36 παρτίδες με διαφορετικές ημερομηνίες λήξης.

Μια λίστα με τα επηρεαζόμενα προϊόντα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τα προϊόντα που επηρεάζονται από την ανάκληση μπορούν να επιστραφούν σε όλα τα σημεία πώλησης ή απευθείας στον παραγωγό.

Η τιμή αγοράς θα επιστραφεί και χωρίς την προσκόμιση απόδειξης.

πηγη grland.info

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button