ΔΙΑΦΟΡΑ

Πρόεδρος εκδιδόμενων γυναικών – Ο βιαστής είχε έρθει με την 12χρονη στον οίκο ανοχής. Την εξέδιδε με επώνυμους πελάτες

Αποκαλύψεις για την υπόθεση που αφορά τη 12χρονη από τον Κολωνό έκανε έξω από την Ευελπίδων το πρωί της Τετάρτης (12/10) η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών. Όπως τόνισε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι είχε επισκεφτεί μαζί του τον οίκο ανοχή της στο Γκάζι.

Η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας, Ντίνα Καρατζιώτη παρουσιάστηκε στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει βίντεο μέσα από τον οίκο ανοχής που διατηρεί στα οποία, όπως υποστηρίζει φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη ενώ ανέφερε πως την «εξέδιδε με επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς».

Σύμφωνα με τη γυναίκα δεν ήταν το πρώτο κορίτσι που έφερνε ο 53χρονος στον χώρο που διατηρεί.

Απαντώντας δε στο πώς άφηνε να γίνονται τέτοια πράγματα στην επιχείρηση που διατηρεί, η ίδια απάντησε ότι τις στιγμές που γινόταν αυτό, εκείνη απουσίαζε.

«Ήρθα να καταθέσω για αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχτηκε γιατί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτομα. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα. Έφερνε και άλλα παιδιά» είπε η Ντίνα Καρατζιώτη.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button