ΔΙΑΦΟΡΑ

ΤΩΡΑ-Νεκρός ο Κώστας Σεργιάδης. Το μήνυμα της συντρόφου του

ΤΩΡΑ-Νεκρός ο Κώστας Σεργιάδης. Το μήνυμα της συντρόφου του

Τα παιδιά του Κώστα Σεργιάδη, του Έλληνα ομογενή που ζούσε στην Αμερική και έφυγε απο την ζωή πρίν απο λίγες ώρες, λίγο μετά την εκδημία του πολυαγαπημένου πατέρα τους έγραψαν : «Ο πατέρας μας, όπως γνωρίζουν πολλοί, ήταν καλός άνθρωπος με μεγάλη καρδιά.

Ήταν στοργικό πατέρας όσο ελάχιστοι και έκανε το παν για την οικογένειά του. Ήταν πάντα εκεί για μας τόσο στις εύκολες και ευχάριστες μέρες, όσο και στις δυσάρεστες στιγμές και μας έδειχνε πάντα το σωστό από το λάθος. Ήταν στοργικός με όλη τη σημασία της λέξεως πατέρας και παππούς. Ήταν το πρότυπό μας. Ήταν ο ήρωάς μας. Ήταν ο δάσκαλός μας και ο καλύτερός μας φίλος».

Η αδελφή του, τα παιδιά του και η σύντροφός του Μαρία Ιορδανίδη, έκαναν το πρωί γνωστή την θλιβερή είδηση του θανάτου του πολυαγαπημένου τους Κώστα.

Η σύντροφός του τον αποχαιρέτησε για πάντα το Σάββατο με τον πιο συγκινητικό τρόπο… «Υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να γίνουν έτσι τα πράγματα, πάλεψες τόσο πολύ… Περίμενες να έρθω να σου πιάσω το χέρι και μετά είπες γεια… καλό ταξίδι Κώστα μου».

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button