ΔΙΑΦΟΡΑ

Ραγδαία μεταβολή με 48ωρες καταιγίδες, τι καιρό θα κάνει την Πρωτομαγιά

Καταιγίδες αναμένονται από αύριο και σχεδόν για δύο μέρες σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΜΥ.

Στο στόχαστρο των καταιγίδων θα βρεθούν Αττική και Θεσσαλονίκη την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Ερμιόνη Κατιρτζόγλου το κύμα της κακοκαιρίας θα επηρεάσει ιδιαίτερα την ηπειρωτική Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά και θα επηρεάσει στη συνέχεια ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός από την Κρήτη.

Έντονες καταιγίδες θα ξεσπάσουν κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα πιο βροχερός, καθώς τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται εκ νέου στην ηπειρωτική Ελλάδα κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Την Πέμπτη οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους με τάση ενίσχυσης, προκαλώντας παράλληλα και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Η κακοκαιρία θα αρχίσει να υποχωρεί από το μεσημέρι – απόγευμα της Πέμπτης.

Για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, ανέφερε πως το Σαββατοκύριακο θα έχει καλό καιρό, όμως τη Δευτέρα αναμένεται ένα κύμα αστάθειας που θα φέρει βροχές από το μεσημέρι και έπειτα κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα.

πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button