ΔΙΑΦΟΡΑ

Σεισμός Ανάστατοι στους δρόμους οι κάτοικοι

Σεισμός στην Εύβοια: «Φοβηθήκαμε πολύ, υπάρχουν ρωγμές σε σπίτια» Στους δρόμους ο περισσότερος κόσμος – Κλειστά σχολεία στους δήμους Καρύστου και Κύμης-Αλιβερίου

Ανησύχοι είναι οι κάτοικοι στην Εύβοια μετά τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης με επίκεντρο του Ζάρακες και τον οποίο ακολούθησαν μετασεισμοί με μεγαλύτερους δύο σεισμούς 4,1 και 4,2 Ρίχτερ που σημειώθηκαν με διαφορά ενός λεπτού.

Στον ΑΝΤΙ μίλησε ο πρόεδρος της κοινότητας Ζάρακες στην Εύβοια κοντά στην οποία εντοπίστηκε το επίκεντρο του σεισμού των 4,8 Ρίχτερ το πρωί της Τρίτης.

Όπως είπε ο Χρήστος Τρανός «σε κάποια σπίτια έχουμε δει ρωγμές αλλά δεν έχουμε κάτι σοβαρό» συμπληρώνοντας ότι κυρίως αφορά «σχετικά παλαιά σπίτια». «Ο περισσότερος κόσμος έχει βγει στους δρόμους αν και βρέχει» λόγω των μετασεισμών πρόσθεσε ο κ. Τρανός.

Για επιφανειακό σεισμό που έγινε έντονα αισθητός σε όλη την Εύβοια κάνουν λόγω κάτοικοι της περιοχής στο evima.gr, «Ο σεισμός ήταν τόσο ισχυρός και επιφανειακός. Φοβηθήκαμε πάρα πολύ, είχε διάρκεια και βοή. Πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια από τον δυνατό θόρυβο. Κόσμος είχε βγει έξω από τα σπίτια. Έπεσαν κάδρα και μικροαντικείμενα μέσα στο σπίτι μου», δήλωσε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.

Λόγω του σεισμού τα σχολεία του Δήμου Καρύστου θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 29/11 για προληπτικούς λόγους ενώ κλειστά θα θα παραμείνουν όλα τα σχολεία και στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button