ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ: Γνωστό μοντέλο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών

Ο Jeremy Ruehlemann έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 27 ετών και ο χώρος της μόδας έσπευσε να τον αποχαιρετίσει με συγκινητικές αναρτήσεις και αφιερώματα στη σύντομη ζωή και το έργο του. Ο σχεδιαστής μόδας Christian Siriano που θεωρούσε το Ruehlemann ένα απο τα καλύτερα μοντέλα του μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή.

«Δεν έχω δημοσιεύσει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά το να χάσεις έναν φίλο που ήταν τόσο όμορφη ψυχή είναι πολύ δύσκολο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, συνοδεύοντάς την απο μία σειρά φωτογραφιών. «Αυτό είναι για τον Τζέρεμι, τον πιο όμορφο άντρα που έδωσε τόση αγάπη σε όλους όσους γνώρισε». «Με ενέπνευσε και θα τον αγαπώ για πάντα» πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Στέλνω όλη μου την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους του που έχασαν κάποιον τόσο ξεχωριστό. Ξέρω ότι θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να τον αγκαλιάσω. Καλά ξεκούραση J σε αγαπάμε όλοι πολύ! Στείλτε αγάπη στην οικογένειά του σήμερα παρακαλώ».

πηγη newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button