ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της η Αναστάζια – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

θεωρείται δεδομένο πως η 27χρονη, Αναστάζια, μαρτύρησε και πέθανε, μέσα στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Οι αστυνομικοί είχαν ρίξει το βάρος των ερευνών στις κινήσεις του άνδρας, καθώς είχαν στην διάθεσή τους, βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο είχε καταγραφεί η Πολωνή, να εισέρχεται στο σπίτι του μαζί με αυτόν στον πλάι της, αλλά αργότερα σε άλλο βίντεο, ο άνδρας εμφανίζεται να βγαίνει από αυτό, μόνος του από το σπίτι.

Αυτό οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα, πως ο συλληφθείς, μόνος του ή σε συνεργασία με τον Πακιστανό συγκάτοικο του, έβγαλαν από άλλο σημείο του σπιτιού την 27χρονη, ενδεχομένως από το μπαλκόνι και αφού την πέταξε σε χωράφι που βρίσκεται πίσω από το σπίτι, την μετέφερε στο σημείο που την εγκατέλειψε.

Ημίγυμνη τυλιγμένη με σεντόνι

Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη ήταν ημίγυμνη. Το πτώμα της βρέθηκε τυλιγμένο με ένα σεντόνι και από τη μέση και πάνω μέσα σε μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Επίσης το πτώμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά και χόρτα προκειμένου να μην φαίνεται.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο και αφαίρεσαν τη σακούλα προκειμένου να αναγνωρίσουν το πτώμα και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την 27χρονη.

Το σημείο αποκλείστηκε και στελέχη της Σήμανσης εξετάζουν τον χώρο καθώς όλα και τα ευρήματα για τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στον δράστη της δολοφονίας.

Όλα τα ευρήματα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περεταίρω εξετάσεις.

Οι έρευνες για τον δράστη

Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας.

Ως βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί και ήταν ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε η 27χρονη πριν την εξαφάνισή της.

Από τις Αρχές θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το πτώμα της 27χρονης θα «μιλήσει» και θα εντοπιστούν στοιχεία DNA που θα οδηγήσουν στον δράστη της εγκληματική ενέργειας.

Το χρονικό

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Στη συνέχεια οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Ο άντρας φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς όμως να βρει κάτι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί.

πηγη in.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button