ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Μητέρα παράτησε με σπασμένο κρανίο το μωρό και πέθανε..

Κάπνιζε κάνναβη πάνω από το μωρό και η στάχτη έπεφτε στο κεφάλι του – Το παράτησε με σπασμένο κρανίο και πέθανε

Μια μητέρα από τη Βρετανία καταδικάστηκε από δικαστήριο για τον θάνατο του μωρού της, αφού το εγκατέλειψε μέσα στο σπίτι με κλειστά παράθυρα και χωρίς ανεμιστήρες, τη στιγμή που είχε 27 βαθμούς Κελσίου, ώστε να πάει για ψώνια.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η 35χρονη Stacey Davis στις 27 Ιουνίου του 2018 παράτησε τον ενός έτους Ethan Davis μόνο στο σπίτι, ώστε να πάει έξω βόλτα. Μάλιστα, το παιδί της έφερε ένα κάταγμα 15 εκατοστών στο κρανίο του από παλιό χτύπημα, λόγω για τον οποίο της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια για λίγο καιρό, μέχρι να την αποκτήσει ξανά. Επίσης, η ίδια είχε κατηγορηθεί για αμέλεια, επειδή συνήθιζε να καπνίζει κάνναβη δίπλα του, με αποτέλεσμα να πέφτουν κομμάτια από το τσιγάρο, πάνω στο κεφάλι του.

Εκείνη την καλοκαιρινή μέρα λοιπόν, με το θερμόμετρο να δείχνει 27 βαθμούς, έφυγε από το σπίτι, ενώ δεν είχε ανοίξει κανένα κλιματιστικό ή ανεμιστήρα, αλλά ούτε και παράθυρο, αφήνοντας το παιδί παγιδευμένο στη ζέστη. Λείποντας για τρεις ώρες, πήγε το αυτοκίνητο της για πλύσιμο, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε διάφορα καταστήματα για να πραγματοποιήσει τις αγορές της.

Μάλιστα, επιστρέφοντας στο σπίτι, για περίπου 30 λεπτά δεν ασχολήθηκε με το παιδί της, ούτε κοίταξε να δει πως είναι. Αντιθέτως, άνοιξε το κινητό και ξεκίνησε να ανταλλάσει μηνύματα με μια φίλη της. Όταν πήγε πάνω από την κούνια του όμως, διαπίστωσε πως είχε πεθάνει, οπότε κάλεσε ασθενοφόρο.

Έτσι, το δικαστήριο Salisbury Crown Court την καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκιση για αδίκημα παιδικής σκληρότητας, με την ίδια να πρόκειται να εκτίσει το μισό της ποινής της

πηγη newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button