ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Νεκρός καρδιακό επεισόδιο γνωστός ποδοσφαιριστής

Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακό επεισόδιο .Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο του Καμερούν, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών ο Μοντέστ Μ’ Μπαμί.

Όπως μετέδωσαν αρχικά διάφορα γαλλικά μέσα και επιβεβαιώθηκε χθες το απόγευμα και από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο πρώην διεθνής Καμερουνέζος (37 συμμετοχές σε 9 χρόνια), Μοντέστ Μ΄Μπαμί, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών το πρωί της ίδιας ημέρας.

Ο άλλοτε μέσος των Παρί Σεν Ζερμέν (2003-2006) και Μαρσέιγ (2006-2009) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ (2000). Με την φανέλα της Παρί πήρε δύο Κύπελλα Γαλλίας.

Φεύγοντας από τη Γαλλία μετά από εννέα χρόνια, μετακόμισε στην Ισπανία για να παίξει στην Αλμερία για δύο σεζόν, στη συνέχεια πήγε στην Κίνα, στη Σαουδική Αραβία, στην Κολομβία, προτού κλείσει την καριέρα του στην γαλλική Χάβρη, το 2016. Όπως αναφέρει η L’Équipe, συνέχισε να ζει στη Χάβρη, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακό επεισόδιο.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button