ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Νεκρός ο Ανδρέας Μαραγκάκης!

Υπέκυψε στα τραύματά του!

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 50χρονος άνδρας από το Μορόνι που είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από τη σύντροφό του!

Την τελευταία του πνοή άφησε τις παραμονές των Χριστουγέννων ο 50χρονος άνδρας που είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από τη σύντροφό του τον περασμένο μήνα. Η υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας είχε λάβει χώρα σε χωριό του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο το απόγευμα του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 40χρονη αλλοδαπή γυναίκα, η οποία μετά από καυγά που είχε με τον 50χρονο Έλληνα σύντροφό της, του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο λαιμό! Ο 50χρονος αφού έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η 40χρονη είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία και βαριές σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, ο 50χρονος Ανδρέας Μαραγκάκης υπέκυψε στα βαριά τραύματά του, ενώ η 40χρονη σύντροφό του η οποία βρίσκεται στις φυλακές με βαριές κατηγορίες, οι οποίες μετά το θάνατό του αναμένεται επανεξεταστούν.

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button