ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από την ζωή γνωστός δημοσιογράφος

Αντίο στο Γιώργο Πρωτόπαπα που κίνησε για το Μεγάλο Ταξίδι

Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Πρωτόπαπας

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, επιστήμονας και δημοσιογράφος, ο Γιώργος Πρωτόπαπας σε ηλικία 51 ετών έφυγε από την ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Ο Γιώργος Πρωτόπαπας υπήρξε μέχρι το τέλος από τους βασικούς συντελεστές του SLpress.gr. Δημοσιογράφος, διεθνολόγος και στρατηγικός Αναλυτής διακρίθηκε για το υψηλό επίπεδο, αλλά και για το προσωπικό και επαγγελματικό ήθος του.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 51 ετών, ο καλός συνάδελφος Γιώργος Πρωτόπαπας. Ο Γιώργος διακρίθηκε για τις γνώσεις του στα διεθνή θέματα και το επαγγελματικό αλλά και προσωπικό του ήθος. Ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Σπουδών από το πανεπιστήμια Kent και πτυχίου από το Hertfordshire.

Ήταν Sr. Data Analyst στη Palo Services και Member of Advisory Board, στο περιοδικό Modern Diplomacy, είχε πληθώρα δημοσιεύσεων σε περιοδικά και είχε συμμετάσχει ως ομιλητής σε πολλά διεθνή συνέδρια για ασφάλεια και γεωπολιτική.

Από το 2000 έως το 2002 εργάστηκε στον “Επενδυτή” και στη συνέχεια μέχρι το 2014 στον “Κόσμο του Επενδυτή”. Υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές του slpress.gr.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button