ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στο ποδόσφαιρο ”Έφυγε” από ανακοπή καρδιάς ο Αντώνης Μάνδαλος

Σοκ στον Βόλο έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Αντώνης Μάνδαλος

Σοκ στον Βόλο και στην αθλητική κοινότητα. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο Αντώνης Μάνταλος, ο οποίος άφησε το στίγμα του ως ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου και στη συνέχεια ως προπονητής. Τα τελευταία χρόνια ήταν ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣΘ.

Σήμερα το πρωί ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, μεταφέρθηκε σε κλινική, υπέστη έμφραγμα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, δίχως οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην πόλη του Βόλου με το σοκ να είναι μεγάλο για όσους γνώριζαν τον Αντώνη Μάνταλο, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος στην ΔΕΥΑMΒ.

Ο Αντώνης Μάνταλος γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1962 στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την ομάδα του Παναλιάρτου μέχρι να έρθει στο Βόλο το 1980. Φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού επί 18 συναπτά έτη και ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των “ερυθρολεύκων”.

Συγκεκριμένα έχει 532 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική μαζί με τις συμμετοχές του σε αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος από την ίδρυση του «Ολυμπιακού Βόλου». Αν κανείς ψάξει ωστόσο τα στατιστικά στοιχεία είναι ανάμεσα στους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τις 500 συμμετοχές σε όλη τη χώρα.

Είχε δουλέψει για επτά συνολικά σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου, ως βοηθός προπονητή και πρώτος προπονητής από το 1996 εως το 2002, ενώ έχει ακόμη διατελέσει κόουτς στον Αστέρα Ριζομύλου από το 2002 μέχρι το 2005, στις ομάδες του Ρήγα Φεραίου και του Θησέα Αγριάς από το 2006 εως το 2010. Από το 2010 εως το 2012 ήταν προπονητής στην κ19 του Ολυμπιακού Βόλου στην Α’ και Β’ Εθνική, το 2012 εως το 2015 προπονητής σε τοπικές ομάδες.

πηγη gegonota.news

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button