ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Τραγικό τέλος για 22χρονη: Κρεμάστηκε από το κουρτινόξυλο, τι έγραφε στο σημείωμά της

Τραγικό τέλος για 22χρονη φοιτήτρια από την Αμαλιάδα: Την βρήκαν νεκρή οι γονείς της στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Πάτρα.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Αμαλιάδα από την είδηση της αυτοχειρίας της 22χρονης που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το κορίτσι βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής απαγχονισμένη από κουρτινόξυλο στο σπίτι της, στην οδό Θράκης από τους γονείς της, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν και ταξίδεψαν στην πόλη, καθώς η κόρη τους, δεν ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές τους κλήσεις.

Αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών – που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση της αυτοχειρίας του 22χρονου κοριτσιού –  βρήκαν τώρα το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, σε αυτό έγραφε πως εγκαταλείπει τη ζωή και πως δεν φταίει κάποιος.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην «Π» πως σε όσα έγραψε η 22χρονη δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που να υποδηλώνει πως οδηγήθηκε στην αυτοκτονία εξαιτίας κάποιο προσώπου ή τι μπορεί να ήταν αυτό που τη «βασάνιζε».

Κατά πληροφορίες, φέρεται τον τελευταίο περίπου χρόνο να είχε «κλειστεί» στον εαυτό της, χωρίς ωστόσο πότε να έχει μοιραστεί με συγγενικό ή φιλικό της πρόσωπο αυτό που την απασχολούσε, ενώ ουδέποτε είχε εκδηλώσει περίεργη συμπεριφορά και πολύ περισσότερο αυτοκτονικές τάσεις.

Το διαβάσαμε εδώ dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button