ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ : 39χρονη πέθανε για 24 λεπτά, “επανήλθε” και τώρα αποκαλύπτει όσα είδε στον άλλο κόσμο

Η Lauren Canaday, μια 39χρονη κάτοικος της Βιρτζίνια που ζει με ελεγχόμενη επιληψία, υπέστη αιφνίδια καρδιακή ανακοπή στο σπίτι της, η οποία οδήγησε σε μια μεγάλη κρίση που χαρακτηρίζεται από απώλεια συνείδησης και βίαιες μυϊκές συσπάσεις.

«Ο σύζυγός μου βρισκόταν απέναντι και με άκουσε να λέω, κάτι δεν πάει καλά», αφηγήθηκε η Canaday στο Newsweek. Η γρήγορη ανταπόκριση του συζύγου της στην εκτέλεση καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ήταν ζωτικής σημασίας, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στο σπίτι τους.

Το κέντρο μεταμοσχεύσεων του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν αναφέρει ότι οι πιθανότητες ανάρρωσης για ένα θύμα καρδιακής ανακοπής που δεν λαμβάνει οξυγόνο πέραν των 15 λεπτών είναι ελάχιστες. Παρά το γεγονός αυτό, η ιστορία της Canaday μετατράπηκε σε ιατρικό θαύμα. Αφού εισήχθη εσπευσμένα στη μονάδα εντατικής θεραπείας και διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, μια φλεγμονή του καρδιακού μυός, ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο μόλις εννέα ημέρες αργότερα, γνωστικά άθικτη και χωρίς καμία εγκεφαλική βλάβη ορατή στις μαγνητικές τομογραφίες.

Αναλογιζόμενη την εμπειρία της να είναι κλινικά «νεκρή» για 24 λεπτά, η Canaday μοιράστηκε: «Αισθάνομαι ότι διαλύθηκα και ήταν πολύ ωραία. Αυτό που έχω είναι μια έντονη αίσθηση ειρήνης για εκείνη τη στιγμή που ήμουν εκτός συνείδησης».

Οκτώ μήνες μετά από αυτό το περιστατικό που άλλαξε τη ζωή της, η Canaday χρησιμοποίησε το Reddit για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να μοιραστεί τις απόψεις της σχετικά με την εμπειρία της. Η ιστορία της δεν αφορά μόνο την επιβίωση ενάντια στις πιθανότητες, αλλά προσφέρει επίσης μια βαθιά και παρήγορη προοπτική για τη φύση της ανθρώπινης συνείδησης στα όρια της ζωής και του θανάτου.

Η ιστορία της είναι μια απόδειξη της ανθεκτικότητας του ανθρώπινου σώματος και πνεύματος και το μήνυμα ειρήνης της παρέχει μια μοναδική και παρήγορη άποψη για το τι βρίσκεται πέρα από την καθημερινή μας συνείδηση.

Το διαβάσαμε εδώ toendiaferon.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button