ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοφία Αλιμπέρτη: «Με βοήθησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ όταν πέρασα δύσκολα, τότε που άγγιξα τα όρια της παράνoιας»

H Σοφία Αλιμπέρτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, για την πίστη, το κουράγιο που πήρε από την ίδια στις δύσκολες στιγμές, την μακρόχρονη απόσυρσή της στην Πάρο και φυσικά τη νέα της εκπομπή.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε επίσης και στον φύλακα αγγελό της, τον Αρχάγελλο Μιχαήλ, στον οποίο την είχε τάξει η μητέρα της.

«Ο Αρχάγγελος για μένα είναι ό,τι πιο υπαρκτό έχω στη ζωή μου. Μπορεί να πει ο καθένας ό,τι θέλει, δεν με ενδιαφέρει καθόλου», ανέφερε η παρουσιάστρια στη συνέντευξή της στο περιοδικό.

Σε ερώτηση για το περιστατικό που είχε γίνει viral, όταν είχε επικαλεστεί τον Αρχάγγελο Μιχαήλ για να βρει θέση πάρκινγκ, η Σοφία Αλιμπέρτη απάντησε:

«Για το πάρκιγκ λες; Ναι, πλάκα είχε. Και βρίσκω πάντα. Αλλά γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο; Δεν είμαι καμιά τρελή που μιλάει 24 ώρες το 24ωρο με τον άγγελό της. Δηλαδή «τι λες, Αρχάγγελε; Να φάω αυτό; Να πάω εκεί;».

«Το σαρκάζεις τώρα. Ναι, αλλά δεν λέω αυτό η γυναίκα. Σου λέω με απόλυτη βεβαιότητα, οτιδήποτε έχω ζητήσει ολόψυχα από τον άγγελό μου, με την καρδιά ανοιχτή και καθαρή, μου το έχει πραγματοποιήσει. Και όταν περνούσα δύσκολα, πραγματικά δύσκολα, ήταν ο μοναδικός που είχα να του απευθυνθώ. Και έπαιρνα κουράγιο όταν είχα αγγίξει τα όρια της παράνοιας. Γιατί τότε, χρόνια πριν, δεν ήταν και της μόδας να μιλάς για αυτά. Δεν μπορούσες. Κινδύνευες να μη σε καταλάβει κανείς. Τώρα έχει πλέον απενοχοποιηθεί».

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button