ΔΙΑΦΟΡΑ

Σούπερ μάρκετ, Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τι ώρα κλείνουν, ωράριο Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και μέχρι την τελευταία στιγμή πολλοί κάνουν τα ψώνια τους τόσο για το εορταστικό τραπέζι όσο και για τα δώρα που θα κάνουν στους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Ποιο είναι όμως το ωράριο που έχουν τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα;

Παραμονή Πρωτοχρονιάς Σούπερ μαρκετ – Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LID

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και όχι τις 9, όπως τις άλλες μέρες.

Για τα εμπορικά καταστήματα, το ωράριό τους αυτές τις ημέρες είναι το εξής:

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου: 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου: 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Top Hits και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου: 11:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου: Κλειστά

Τρίτη 2 Ιανουαρίου: Κλειστά

Ειδικότερα, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο 2023, τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν στις 9:00 και θα κατεβάσουν ρολά στις 18:00.

Παράλληλα την παραμονή Πρωτοχρονιάς τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν με ωράριο 08:00 – 20:00.

Η Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024 είναι αργία και δε θα λειτουργήσουν τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, ενώ την Τρίτη 2 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά.

πηγη fimes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button