ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπαρακτικό – Τα γραπτά μηνύματα που έστελναν οι Γερμανοί μαθητές κατά τη διάρκεια της μοιραίας πτήσης [photos]

 

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τη συντριβή του μοιραίου Airbus αφού… όπως αποδεικνύεται ο 28χρονος συγκυβερνήτης κάρφωσε το αεροσκάφος στις Αλπεις παρασύροντας στο θάνατο μαζί με εκείνον ακόμη 149 ψυχές. Ανάμεσά τους και 16 μαθητές γερμανικού σχολείου που κατά τη διάρκεια της πτήσης έγραφαν μηνύματα στους φίλους τους…

Σύμφωνα με τη Daily Mail πολλοί από τους 16χρονους μαθητές έστειλαν μηνύματα, μετά την απογείωση του αεροσκάφους από τη Βαρκελώνη, σε άλλους συμμαθητές τους στα οποία έγραφαν το πόσο τους έλειπαν οι οικογένειές τους αλλά και ότι τους φέρνουν σουβενίρ από την Ισπανία.

Η Ελενα Μπλες

Ανάμεσα στους μαθητές που έστελναν μηνύματα και η Ελένα Μπλες. «Μας έστελνε μηνύματα από το WhatsApp και το Snap Chat και ήταν πολύ χαρούμενη για το ταξίδι. Είχε περάσει καλά», σημειώνει η καλύτερή της φίλη και συμμαθήτριά της Φιλίππα. «Μου έστειλε φωτογραφίες από την εκδρομή παρέα με τα άλλα παιδιά και τα αξιοθέατα που είδαν. Φαίνονταν σαν να είχαν περάσει πολύ καλά», προσέθεσε.

«Αρκετά από τα μηνύματα αυτά τα έστειλε από το αεροπλάνο, σημειώνοντας ότι ήταν στην πτήση και ότι ανυπομονούσε να γυρίσει σπίτι της. Μου έγραφε διάφορα όπως ”σου φέρνω δώρα”».

«Ηταν ενθουσιασμένοι που γυρνούσαν σπίτι και θα έβλεπαν τους φίλους τους. Μας έλεγαν ότι πεθύμησαν τις οικογένειές τους», προσέθεσε ένας άλλος συμμαθητής των παιδιών.

 

Η Ελενα Μπλες

Η τάξη των Γερμανών μαθητών που χάθηκε…

Το σημείο της συντριβής

 

Σοκαρισμένοι οι μαθητές του γερμανικού σχολείου όπου φοιτούσαν τα παιδιά που σκοτώθηκαν…

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button