ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητικό: 10 πράγματα που η μαμά σου ποτέ δεν σου είπε! ! !

Μια μαμά είναι πάντα εκεί. Στα εύκολα και τα δύσκολα. Με το άγχος της να μην πάθει κάτι το παιδί της, με το γέλιο της σε κάθε του επίτευγμα, με τις φωνές της σε κάθε του σκανταλιά, με την υπομονή της σε κάθε νέα του προσπάθεια!

Η Νατάσα Γκρέιντ είναι μια νέα μαμά και blogger στη σελίδα της «Confessions of A Teenage Bride». Μόλις διαβάσαμε το κείμενό της που το αφιερώνει σε όλες τις μανούλες, σκεφτήκαμε πως πρέπει να το μοιραστούμε μαζί σας. Όπως θα διαπιστώσετε,  υπάρχουν κάποια πράγματα που μια μαμά ποτέ δεν θα πει στο παιδί της. Ακόμη και αν γεράσει.

1. Την έχετε κάνει να κλάψει πολύ… Έκλαψε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος σε εσάς. Έκλαψε όταν σας γέννησε. Έκλαψε όταν σας κράτησε για πρώτη φορά στα χέρια της. Έκλαψε από ευτυχία. Έκλαψε από φόβο. Έκλαψε από την ανησυχία. Έκλαιγε γιατί ένιωθε τον πόνο και την ευτυχία σας και το μοιράστηκε μαζί σας, είτε το έχετε συνειδητοποιήσει είτε όχι.

2. Την τελευταία μπουκιά της την ήθελε. Αλλά όταν σας είδε να την κοιτάτε με αυτά τα μεγάλα μάτια και γλείφοντας το στόμα σας με τη μικροσκοπική σας γλώσσα, τότε δεν μπορούσε να τη φάει. Ήξερε ότι θα την έκανε περισσότερο ευτυχισμένη, να βλέπει εσάς να την τρώτε παρά εκείνη.

3. Πόνεσε. Όταν τραβούσατε τα μαλλιά της, πόναγε. Όταν την γρατζουνάγατε άθελά σας, πόναγε. Όταν την δαγκώνατε πίνοντας το γάλα από το στήθος της επίσης πόναγε. Και τον περισσότερο πόνο τον ένιωσε όταν προσπαθούσε να σας βγάλει στον έξω κόσμο.

4. Πάντα φοβόταν. Από τη στιγμή της σύλληψης, έβαλε τα δυνατά της για να σας προστατεύσει. Έγινε η μαμά αρκούδα σας. Ήταν η κυρία, που ήθελε να πει όχι, όταν το μικρό κορίτσι της διπλανής πόρτας της ζήτησε να σας κρατήσει, γιατί στο μυαλό της, κανείς δεν θα μπορούσε να σας κρατήσει με ασφάλεια όπως έκανε εκείνη. Καρδιοχτυπούσε με τα πρώτα σας βήματα. Έμενε πάντα ξύπνια μέχρι αργά για να βεβαιωθεί ότι φτάσατε με ασφάλεια σπίτι, και ήταν αυτή που ξυπνούσε πάντα νωρίς για να σας αποχαιρετήσει για το σχολείο. Με κάθε παραπάτημα ήταν κοντά και έτοιμη να σας αρπάξει, με κάθε κακό όνειρο ή με πυρετό το βράδυ ήταν εκεί για να βεβαιωθεί ότι είσασταν εντάξει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button