ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της Ραφαέλας – Θα έρθουμε να σε βρούμε εκεί που είσαι. 24.01.2024»

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της Ραφαέλας – “Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας”

Η Ραφαέλα πέταξε ψηλά μετά από πολύ γενναία μάχη που έδινε επί τέσσερα χρόνια με την σπάνια μορφή καρκίνου.

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη συγκίνησε το πανελλήνιο μέσα από τα βίντεο που ανέβαζε στο Tik Tok και στο Instagram για την περιπέτειά της και τον δυναμικό τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπιζε.

Χθες, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της αλλά και σε όλο τον κόσμο που την έβλεπε και την βοηθούσε όσο μπορούσε.

Ο πατέρας της Ανδρέας Πιτσικάλης, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook στο οποίο περιέγραψε με δικά του λόγια την περιπέτεια της Ραφαέλας και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βοήθησε οικονομικά όλο αυτό το διάστημα δίνοντας μια «παράταση ζωής» στην κόρη του.

«Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας. Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ότι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας .Να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε την υγεία σας. Σ’ αγαπάμε παιδί μου και μας λείπεις πολύ. Μπόρα ήταν και πέρασε. Θα έρθουμε να σε βρούμε εκεί που είσαι. 24.01.2024».

To διαβάσαμε εδώ cyclades24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button