ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέλος μετά από 24 χρόνια: «Κατέβασε ρολά» διάσημο ψητοπωλείο – “Νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη”

Θεσσαλονίκη: «Γροθιά στο στομάχι» η ανάρτηση του επιχειρηματία για το λουκέτο

Γνωστό ψητοπωλείο στην Θεσσαλονίκη, μετά από 24 χρόνια, έριξε αυλαία καθώς ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με το κύμα ακρίβειας που έχει χτυπήσει την χώρα μας. Μάλιστα η ανακοίνωση του επιχειρηματία έχει προκαλέσει συγκίνηση και οργή για την οικονομική κρίση που διανύουμε.

«Το κόστος λειτουργίας πλέον έχει ξεφύγει. Η μικρότερη αύξηση που έχουμε στην πρώτη ύλη μας είναι 120% και στην ενέργεια 5 φορές επάνω», αναφέρει το γνωστό ψητοπωλείο Ματζάρης, που βρίσκεται στην Πολίχνη.

«Επειδή αυτήν την τιμή δεν μπορώ να την βάλω στο μαγαζί γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς και από την στιγμή που δεν μπορώ να πουλήσω το προϊόν όπως πρέπει για να είναι βιώσιμη η επιχείρηση πήρα την απόφαση να το κλείσω και να αποχωρήσω ύστερα από 24 χρόνια στην εστίαση και 5 μαγαζιά στην πλάτη μου. Με πάνω από 60 άτομα προσωπικό συνολικά σε όλα αυτά τα μαγαζιά», αναφέρει ακόμα.

Η ανάρτηση του γνωστού ψητοπώλειου στην Θεσσαλονίκη

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button